Hoeveel Air Miles kan ik verdienen met Booking.com?

Hoeveel Air Miles kan ik verdienen bij booking com

Als je een fan bent van reizen en Booking.com gebruikt voor het vinden van vakantiedeals heb je geluk. Air Miles werkt sinds kort samen met Booking.com en vanaf nu kun je elke keer dat je een hotel boekt via de daarvoor bestemde pagina op Booking.com Air Miles sparen.

Hoeveel Air Miles kan ik verdienen met Booking.com

De vraag is dus: hoeveel Air Miles kun je krijgen voor het gebruik van het Booking.com platform?

De rekensom is hier eenvoudig: je verdient 2 Air Miles voor elke €1 die je uitgeeft bij Booking.com.

Euro uitgegevenAir Miles bespaard
€ 12 Air Miles
€ 24 Air Miles
€ 510 Air Miles
€ 1020 Air Miles
€ 50100 Air Miles
€ 100200 Air Miles

In vergelijking met andere aangesloten winkels en diensten lijkt dat een goede deal. Het is de hoogste beloning per € 1 van alle andere aangesloten diensten, en er zijn geen onredelijke voorwaarden aan verbonden. Maar om Air Miles te sparen via Booking.com moet je wel rekening houden met een paar regels die voor deze deal gelden.

Voorwaarden

Allereerst moet je goed opletten en je hotel alleen boeken via de specifieke website. Je verdient GEEN Air Miles als je je verblijf gewoon via de gewone website van Booking.com of de app boekt.

Ten tweede verdien je geen Air Miles als je andere diensten boekt, zoals het huren van een auto, het boeken van een taxi, het kopen van een vliegticket enz.

Ten slotte krijg je je Air Miles bijgeschreven tot 64 dagen nadat je bent uitgecheckt uit het hotel dat je via de Booking.com hebt geboekt. Dat lijkt misschien veel tijd, maar in werkelijkheid duurt het waarschijnlijk zo’n 2-3 weken.

Is het de moeite waard?

Gezien het feit dat dit de enige optie is waarbij je 2 Air Miles krijgt voor elke uitgegeven euro, lijkt het een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ter vergelijking, de tweede beste aanbieder is Praxis met 1 Air Mile voor elke € 2.

Booking.com is een van de grootste boekingsplatforms op dit moment, dus iedereen kan er wel iets interessants vinden. Als je toevallig een hotel nodig hebt en je vakantie boekt via de daarvoor bestemde pagina op Booking.com kun je een behoorlijk aantal Air Miles verdienen.

Over de auteur

Tom Marr

Ik beheer de Puntenman.nl blog om te laten zien hoe ik spaarpunten en geld verdien met spaarprogramma's die in Nederland beschikbaar zijn. Doe mee en volg me om uit te vinden hoe ook jij geld kunt besparen en geweldige beloningen kunt verdienen.